Σέρρες: Εκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το lockdown και δεν πήγε κανείς Σέρρες: Εκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το lockdown και δεν πήγε κανείς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σέρρες: Εκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το lockdown και δεν πήγε κανείς

Σκέτη… αποτυχία αποδείχθηκε το κάλεσμα κάποιων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το lockdown στις Σέρρες.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών, ωστόσο, όπως τονίζει το diktyotv.gr, κανείς δεν πήγε να δώσει το παρών!

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελέγξουν αν θα υπάρχουν πολίτες στο κέντρο (η πόλη είναι ήδη σε lockdown εδώ και μία εβδομάδα), ωστόσο το κάλεσμα για συγκέντρωση, σε αντίθεση με την Θεσσαλονίκη, δεν έπεισε κανέναν να βγει στους δρόμους.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας στην πλατεία Ελευθερίας χθες το απόγευμα, όπου στο σημείο βρισκόταν μια παρέα νεαρών που όπως υποστήριξαν, δεν ήταν στην πλατεία γι' αυτό τον λόγο. 

Ο ένας μάλιστα ανέφερε πως εργαζόταν και περίμενε κάποιον γνωστό του. Οι αστυνομικοί είδαν τα sms όλων όσοι βρέθηκαν στην πλατεία και αμέσως μετά τους ζήτησαν να αποχωρήσουν καθώς απαγορεύεται η συγκέντρωση και η στάση στον συγκεκριμένο χώρο.
epirusblog.gr
5 of 5
Σέρρες: Εκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το lockdown και δεν πήγε κανείς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5193349315664128259
Σχόλια
item