Απόδραση από τη Θεσσαλονίκη: Εξτρα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ χθες, αυξημένη κίνηση, ήθελαν να φύγουν πριν το lockdown Απόδραση από τη Θεσσαλονίκη: Εξτρα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ χθες, αυξημένη κίνηση, ήθελαν να φύγουν πριν το lockdown | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απόδραση από τη Θεσσαλονίκη: Εξτρα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ χθες, αυξημένη κίνηση, ήθελαν να φύγουν πριν το lockdown

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση των επιβατών στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία» λόγω του τοπικού lockdown στη Θεσσαλονίκη.

Από σήμερα, πρώτη μέρα των μέτρων, θα πραγματοποιούνται περιορισμένα δρομολόγια για την κάλυψη των βασικών αναγκών εργασίας και υγείας. 

«Η κίνηση χθες ήταν αυξημένη, χρειάστηκαν επιπλέον λεωφορεία γιατί ο κόσμος ήθελε να φύγει από την πόλη. 'Οσοι ήταν να φύγουν έφυγαν και εμείς ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Σήμερα η κατάσταση χαλάρωσε», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του ΔΣ του ΚΤΕΛ «Μακεδονία, Γιάννης Λάμπρου.

Θα περιοριστεί ο αριθμός των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Πρόσθεσε, δε, πως από το πρωί και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί δεν θα σταματήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, απλώς θα περιοριστεί ο αριθμός τους διότι «δεν θα υπάρχει επιβατικό κοινό, παρά μόνο στις περιπτώσεις που μετακινείται για εργασία, για λόγους υγείας και για τον τόπο μόνιμης κατοικίας του. 

Και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τους ελέγχους που θα γίνονται».


epirusblog.gr
5 of 5
Απόδραση από τη Θεσσαλονίκη: Εξτρα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ χθες, αυξημένη κίνηση, ήθελαν να φύγουν πριν το lockdown
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5539907148772654260
Σχόλια
item