Τέλος στην πώληση ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών από τα σούπερ μάρκετ όσο διαρκεί το lockdown Τέλος στην πώληση ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών από τα σούπερ μάρκετ όσο διαρκεί το lockdown | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τέλος στην πώληση ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών από τα σούπερ μάρκετ όσο διαρκεί το lockdown

Τέλος στην πώληση ρούχων, παπουτσιών και άλλων διαρκών αγαθών στα σούπερ μάρκετ όσο διαρκεί το lockdown.

Όπως ανακοίνωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, υπεγράφη το πρωί της Τρίτης, η απόφαση για την απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών -όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και  ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία- από τα σούπερ μάρκετ, για όσο διάστημα είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, ώστε να μη δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο κ. Γεωργιάδης  ανέφερε ότι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα που έθεσε το σχετικό αίτημα για την απαγόρευση πώλησης από τα σούπερ μάρκετ προϊόντων που δεν είναι πρώτης ανάγκης. 

Είχε προηγηθεί επιστολή της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για αθέμιτο ανταγωνισμό από την πώληση διαρκών αγαθών σε σουπερμάρκετ.

Ο Υπουργός τέλος έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το αίτημα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία.

epirusblog.gr
5 of 5
Τέλος στην πώληση ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών από τα σούπερ μάρκετ όσο διαρκεί το lockdown
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1305232836527016014
Σχόλια
item