Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος που είχε με την πεθερά της στο instagram – Δες πώς την αποκάλεσε Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος που είχε με την πεθερά της στο instagram – Δες πώς την αποκάλεσε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος που είχε με την πεθερά της στο instagram – Δες πώς την αποκάλεσε

Η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη έχει αλλάξει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, αφού φέτος για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μετά από δική της απόφαση. 

Ήταν την 1η Ιουλίου, όταν η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και εκ τότε μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την αγαπημένη της Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει, ωστόσο να διατηρεί ζωντανή τη σχέση με τους θαυμαστές της μέσα από το Instagram, αφού συχνά μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε της ανάρτηση πλημμυρίζει από Likes και σχόλια με την ίδια να προσπαθεί να απαντήσει σε όσα περισσότερα σχόλια μπορεί κάθε φορά.

Σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον κήπο του σπιτιού της καλημερίζοντας τους ακόλουθούς της και ενημερώνοντας πως θέλησε να απολαύσει μια μικρή βόλτα. Και αυτή τη φορά τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν πολλά. 

Εκείνο όμως που ξεχώρισε δεν είναι άλλο από αυτό της πεθεράς της Λιλικάς Μαντζίκα που της έγραψε, “καλημέρα όλη μέρα” προσθέτοντας μερικές καρδιές.

Η παρουσιάστρια που είναι γνωστό ότι διαθέτει άριστη σχέση μαζί της δε θα μπορούσε να αφήσει αυτό το σχόλιο αναπάντητο για αυτό έγραψε με τη σειρά της, “καλημέρα Λιλικάκι μου” προσθέτοντας κι εκείνη με τη σειρά της μερικές καρδιές.

 
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος που είχε με την πεθερά της στο instagram – Δες πώς την αποκάλεσε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8067282931815015165
Σχόλια
item