«Ήταν τραγικό»: Ο George Clooney μιλάει πρώτη φορά για τη φάρσα που του έκανε ο Brad Pitt

 

Και παραλίγο να βλάψει ανεπανόρθωτα τη φήμη του.

Δεν έχουμε συνηθίσει τους πραγματικά μεγάλους stars να δίνουν συχνά συνεντεύξεις, με αποτέλεσμα όταν το κάνουν, να μην προλαβαίνουμε τις ειδήσεις και τις ατάκες. Όπως στην περίπτωση του George Clooney στο περιοδικό GQ.

Ο διάσημος ηθοποιός, αφού μίλησε για την Amal και την οικογένειά του, αναφέρθηκε στους φίλους και συνεργάτες του, και πιο συγκεκριμένα στον Brad Pitt

Όπως μάλιστα παραδέχτηκε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα ξεχάσει ποτέ τη φάρσα του Brad, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ocean's Twelve».

«Θα πηγαίναμε για γυρίσματα στη Λίμνη Κόμο, όπου εκεί έχω σπίτι και έχω ζήσει πολλά χρόνια, και ο Brad είχε τη φαεινή ιδέα να με κάνει ρεζίλι. 

Μοίρασε παντού χαρτιά, λέγοντας στους κατοίκους ότι η ταινία έρχεται στην πόλη σας, θα απευθύνεστε στον George Clooney μόνο ως «Mr Clooney» και δεν θα τον κοιτάτε ποτέ στα μάτια», είπε ο George. 

«Φυσικά η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις και δεν άργησαν να βγουν τα εξώφυλλά όπου με αποκαλούσαν «ντίβα»».

Παρόλα αυτά, πήρε την εκδίκησή του, μιας και κέρδισε 10.000 από τον Brad έπειτα από στοίχημα ότι θα μπορούσε να περάσει μία νύχτα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, κοντά στο δικό του. Όπως είπε συγκεκριμένα: «Μας πήρε τηλέφωνο ο Brad, και είπε γυρίστε πίσω τώρα δεν κάθομαι λεπτό εδώ μέσα»!

Ωραίοι, διάσημοι και πειραχτήρια. Αυτός είναι συνδυασμός που σκοτώνει!

Δες την παρακάτω gallery:



































































epirusblog.gr
5 of 5
 
«Ήταν τραγικό»: Ο George Clooney μιλάει πρώτη φορά για τη φάρσα που του έκανε ο Brad Pitt
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 502349610604820562
item