Ο ΥΦΕΘΑ των ΗΠΑ «πρόσφερε» στο Πεντάγωνο …Μισή Ντουζίνα F-35 απο τα αποθέματα της USAF!!! Ο ΥΦΕΘΑ των ΗΠΑ «πρόσφερε» στο Πεντάγωνο …Μισή Ντουζίνα F-35 απο τα αποθέματα της USAF!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο ΥΦΕΘΑ των ΗΠΑ «πρόσφερε» στο Πεντάγωνο …Μισή Ντουζίνα F-35 απο τα αποθέματα της USAF!!!

Αμερικανός επίσημος που έφθασε εν μέσω πανδημίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (φορώντας τη μάσκα του) συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ δεν ήταν άλλος από τον υφυπουργό Άμυνας Κλαρκ Κούπερ
Οι Αμερικανοί επρόκειτο να συζητήσουν με τον υπουργό
 Νίκο Παναγιωτόπουλο, παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου τη διεύρυνση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας και βεβαίως τα εξοπλιστικά.Υπήρξε εκτενής συζήτηση για το ενδεχόμενο διάθεσης στην Ελλάδα έξι μεταχειρισμένων μαχητικών αεροσκαφών F-35 από τα αποθέματα της USAF.

Ο υπουργός  αποκάλυψε ότι η συζήτηση για τα μεταχειρισμένα F-35 ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ότι θα υπάρξουν, εάν το πρόγραμμα, προχωρήσει, διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς. αφού  Σύμφωνα με το vima.gr   πράγματι υπάρχουν μεταχειρισμένα F-35  απο τα αποθέματα της USAF προς διάθεση και συζητήθηκε στο Ελληνικό Πεντάγωνο !!!

Έως τώρα η επίσημη κυβερνητική θέση είναι ότι θα δείχνουμε ενδιαφέρον για τα F-35, αλλά αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των 84 F-16 σε Viper.

Να κρατήσουμε και αυτό που ανέφερε ο Α/ΓΕΕΘΑ κατά την περιοδεία του στο ΑΤΑ καλά είναι τα RAFALE αλλά υπάρχουν και άλλα !!

epirusblog.gr
5 of 5
Ο ΥΦΕΘΑ των ΗΠΑ «πρόσφερε» στο Πεντάγωνο …Μισή Ντουζίνα F-35 απο τα αποθέματα της USAF!!!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1042121859014521646
Σχόλια
item