Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δες το extreme makeover στο σπίτι που μένει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video) Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δες το extreme makeover στο σπίτι που μένει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δες το extreme makeover στο σπίτι που μένει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα πρόσωπα που το κοινό αγαπά ιδιαίτερα. Η δημοσιογράφος μπορεί φέτος να μην βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο το χρόνο της.

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα αποφάσισε να κάνει και μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της και την καθημερινότητά της κάνοντας μια ριζική αλλαγή στο χώρο που έχουν επιλέξει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να στεγάσουν τον έρωτά τους. 

Το ζευγάρι που είναι μαζι τρία χρόνια θέλησε να δώσει μια νότα ανανέωσης στο χώρο του, μια διαδικασία που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο και όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?v=DwMUXNQB0D8&feature=emb_logo

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube και ένα βίντεο από όλη τη διαδικασία αλλαγής του σπιτιού της αποφεύγοντας ωστόσο να δείξει μια ολοκληρωμένη εικόνα του νέου ανακαινισμένου χώρου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δες το extreme makeover στο σπίτι που μένει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5871557159551167337
Σχόλια
item