Αριάνα Γκράντε και Σνουπ Ντογκ στο Christmas Special της Μαράια Κάρεϊ

Η Μαράια Κάρεϊ επιστράτευσε τις Αριάνα Γκράντε και Τίφανι Χαντίς, τον Αμερικανό ράπερ Snoop Dog και άλλους για τη φετινή της χριστουγεννιάτικη εξτραβαγκάντσα «Maria Carey’s Magical Christmas Special», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου στην Apple TV Plus.

Στο επίκεντρο θα είναι η ίδια η Κάρεϊ, η οποία θα βοηθά τον Άγιο Βασίλη να επιλύσει μια «holiday cheer crisis» – όπως τη χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές του show – στον Βόρειο Πόλο για να σώσει τα Χριστούγεννα.

Το show αυτό καθαυτό θα είναι ένα μείγμα ερμηνειών τραγουδιών και κινούμενων σχεδίων, ενώ θα συμμετέχουν και οι Τζένιφερ Χάντσον, Ζερμέιν Ντάπρι, Μπίλι Άιχνερ, Μίστι Κόπλαντ, Μάικαλ-Μισέλ Χάρις καθώς και οι δίδυμες της Μαράια, Μορόκαν και Μονρόε.

Για να συνοδεύσει το show, η Κάρεϊ θα δώσει την ίδια μέρα στην κυκλοφορία ένα νέο σιγκλ και βιντεοκλίπ: το «Oh Santa!», στα φωνητικά του οποίου συμμετέχουν οι Γκράντε και Χάντσον. 

Επιπλέον, στις 4 Δεκεμβρίου, καταφθάνει μέσω Apple Music το σάουντρακ του show, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες.

Τα τελευταία χρόνια, η Μαράια έχει αγκαλιάσει τον ρόλο της ως «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» της ποπ μουσικής και δεν θα αρκεστεί στα παραπάνω. 

Στις 7 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί συνέντευξή της με τον Νεοζηλανδό DJ, παραγωγό δίσκων και τηλεοπτικό παρουσιαστή Ζέιν Λόου (ο οποίος έχει show στην Apple Music), όπου θα κουβεντιάσει για τα τραγούδια της ειδικής χριστουγεννιάτικης λίστας τραγουδιών της, αλλά και για την καινούργια της μουσική και τα πρόσφατα απομνημονεύματά της «The Meaning of Mariah Carey». 

Τέλος, στις 25 Δεκεμβρίου θα είναι στον ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music Hits για ένα εξάωρο «Holiday Hits».

epirusblog.gr
5 of 5
Αριάνα Γκράντε και Σνουπ Ντογκ στο Christmas Special της Μαράια Κάρεϊ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2732137639034489907
item