Το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ» στο Βράχο των Ινδιάνων Cherokees Judaculla Rock

Σχεδόν παντού στον κόσμο υπάρχουν απομονωμένα κομμάτια προϊστορίας της ανθρωπότητας. Τα περισσότερα από αυτά φαίνεται να αναφέρονται σε όντα από το διάστημα ή να «γράφτηκαν» από αυτά…

Ένα παρόμοιο «κομμάτι» θεωρείται και το Judaculla Rock των Ινδιάνων Cherokees.

Στη Βόρεια Καρολίνα στα βουνά του Jackson County βρίσκεται ένας μεγάλος μυστηριώδης βράχος γεμάτος πετρογλυφικά.

Για τους Ινδιάνους Cherokee ο βράχος έχει ιδιαίτερη σημασία και ο τόπος όπου βρίσκεται ο βράχος είναι ένας ιερός χώρος όπου πραγματοποιούσαν τελετές.

Το όνομα Judaculla για τους Cherokees σημαίνει αυτός που «έχει τις κλίσεις» ή «γίγαντας με κεκλιμένα μάτια». Σύμφωνα με την παράδοσή τους, πιστευόταν ότι ήταν ένα αρχαίο πλάσμα που κυριάρχησε στα βουνά. 

Ένα ισχυρό ον με υπερανθρώπινες δυνάμεις, με την ικανότητα να πετάει, να πηγαίνει από βουνό σε βουνό ενώ ήταν ακόμη ικανό να ελέγχει τον άνεμο, τη βροχή, τους κεραυνούς και τις αστραπές.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση:

Judaculla Rock: Ο Βράχος των Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ»
Το συγκεκριμένο πλάσμα λέγεται ότι ήταν σε θέση να πάρει τους απλούς ανθρώπους στον κόσμο του «Πνεύματος» αλλά παράλληλα ήταν σε θέση να επικοινωνεί μαζί τους. 

Φαίνεται να ήταν ένα είδος «θεού» όπως άλλα παρόμοια όντα που αναφέρονται σε όλες τις μυθολογίες, σε όλο τον κόσμο.

Judaculla Rock: Ο Βράχος των Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ»

Ο Judaculla κάποτε προσγειώθηκε στο βράχο αφήνοντας πάνω του ένα αποτύπωμα χεριού με επτά δάχτυλα. 

Πολλές φήμες και μύθοι περιβάλλουν τον μυστηριώδη βράχο, συμπεριλαμβανομένων περίεργων ήχων και εμφανίσεων UFO κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Judaculla Rock: Ο Βράχος των Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ»

Η πέτρα είναι μια καμπυλόγραμμη προεξοχή πετρώματος σάπωνος με περισσότερα από 1.500 πετρογλυφικά πάνω σε αυτή. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται πιθανότατα μεταξύ του 2000 και 3000 π.Χ. 

Κατά την εκσκαφή γύρω από την πέτρα εντοπίστηκαν εργαλεία λατομείων. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν άλλες πέτρες στην περιοχή με παρόμοιες ενδείξεις και ανάγλυφα, κάνοντας την πέτρα ακόμα πιο μυστηριώδη.

Η πέτρα βρίσκεται στη βάση του βουνού όπου υπάρχει αφθονία μετάλλων σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να υποστηρίζεται ότι υπάρχουν ανιχνεύσιμες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές γύρω από το βράχο.

Judaculla Rock: Ο Βράχος των Cherokees με το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ»

Οι θεωρίες σχετικά με το περιεχόμενο των πετρογλυφικών είναι άφθονες.

Αναφέρονται σε χάρτες της γης ή ακόμα και αστρικούς, σε θρησκευτικά σύμβολα, σε κάποιο μυστικό μήνυμα άγνωστης γλώσσας ή κρυπτογραφημμένο, ή πολύ απλά για ένα είδος «γκράφιτι» αρχαίων ανθρώπων.

Τα ανάγλυφα, μπορούν, επίσης, να αντιπροσωπεύουν ζώα ή ανθρώπους ή άλλες σημαντικές μορφές του κόσμου μας. Πρόσφατα μια ομάδα επιστημόνων χρησιμοποίησε εξοπλισμό καθοδηγούμενο με λέιζερ προκειμένου να δημιουργήσει μια λεπτομερή εικόνα του Judaculla προς μελέτη.

Δυστυχώς, καθώς ο βράχος δεν σκεπάζεται, ο καιρός δεν είναι σύμμαχος στις προσπάθειες αυτές καθώς η βροχή, κυρίως, τον διαβρώνει και τα σύμβολα που υπάρχουν στην επιφάνειά του σταδιακά εξαφανίζονται.

Προς το παρόν οι όποιες κρυφές έννοιες του Judaculla θα παραμείνουν κλειδωμένες καθώς κανενός είδους αποκρυπτογράφηση δεν έχει επιτευχθεί.

My Home, NC | Judaculla Rock / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Το ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ» στο Βράχο των Ινδιάνων Cherokees Judaculla Rock
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 4037406093194139399
item