Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Έχω δεχτεί bullying ακόμα κι επειδή θήλαζα…” (video) Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Έχω δεχτεί bullying ακόμα κι επειδή θήλαζα…” (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Έχω δεχτεί bullying ακόμα κι επειδή θήλαζα…” (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για ένα θέμα που ταλανίζει την κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από το bullying. 

H ίδια παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί bullying για πολλούς λόγους στη ζωή της ακόμα και για το γεγονός ότι θήλαζε πάρα πολύ καιρό.

«Δεν έχασα ρόλο λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης αλλά δέχτηκα bullying για πάρα πολλούς λόγους, ακόμα και για το ότι θήλαζα πάρα πολύ καιρό ή ότι θήλαζα τελεία. Μου έχουν κάνει την ζωή δύσκολη πολλές φορές. 

Υπάρχουν πολλά αστεία που κρύβουν από κάτω πράγματα π.χ. δεν είμαι ομοφοβικός αλλά… τι αλλά ή είσαι ή δεν είσαι. 

Ακόμα και στην σεξουαλική παρενόχληση δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να σε αγγίξει, μπορεί να πει κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Εγώ απαντώ.

Εμένα δε με έχει στριμώξει κανένας αλλά με έχει φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος το έχει σαν παράλληλο επάγγελμα αυτό και δεν είναι μόνο ένας, είναι μια ολόκληρη γενιά που λειτουργεί έτσι αστειευόμενοι.

Μπορεί να γίνεται στενό μαρκάρισμα και πόλεμος. Φτάνει με το να καλύπτουμε ανθρώπους που δεν πρέπει γιατί είναι εγκληματικό. 

Είμαι υπέρ του ξεμπροστιάζονται άνθρωποι που πρέπει να ξεμπροστιαστούν», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δες το βίντεο:
epirusblog.gr
5 of 5
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Έχω δεχτεί bullying ακόμα κι επειδή θήλαζα…” (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4352084267766518237
Σχόλια

Τα καλύτερα

item