Brooklyn Beckham-Nicola Peltz: Η φωτoγραφία του Brad Pitt που επέλεξαν για την διακόσμηση του σπιτιού τους

Ο μεγάλος γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn και η Αμερικανίδα ηθοποιός Nicola Peltz, οι οποίοι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι, πριν λίγες ημέρες γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο.

Ο Brooklyn Beckham και η αγαπημένη του είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πρόσφατα, η ξανθιά καλλονή μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες είδαμε τον αρραβωνιαστικό της, Brooklyn Beckham να ξαπλώνει σε ένα μεγάλο άδειο δωμάτιο, χωρίς έπιπλα. 

Το ζευγάρι φαίνεται να μετακόμισε σε δικό του σπίτι, εν όψει του γάμου τους, το οποίο βέβαια έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της τελετής.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Peltz στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για το Χάλογουιν, την είδαμε μαζί με τον αγαπημένο της ντυμένους ασορτί ως «Η Ντονατέλα Βερσάτσε και η μούσα της». Τις ίδιες φωτογραφίες μοιράστηκε και ο Brooklyn Beckham στο δικό του προφίλ.

 Στην ανάρτηση αυτή, κάποιοι πρόσεξαν ότι το ζευγάρι απέδωσε φόρο τιμής σε έναν από τους διασημότερους και πιο γοητευτικούς άνδρες στο Χόλιγουντ, τον Brad Pitt.

Πίσω από τον Brooklyn Beckham και την αρραβωνιαστικιά του είναι κρεμασμένη μια φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού, στην οποία ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου Mark Seliger το 1998.

Γνωστός για τις out-of-the-box φωτογραφίσεις του, ο Brad Pitt φορά ένα ροζ sparkly φόρεμα, λαμπερά σκουλαρίκια και δαγκώνει ένα μαύρο γάντι. Iconic!

epirusblog.gr
5 of 5
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz: Η φωτoγραφία του Brad Pitt που επέλεξαν για την διακόσμηση του σπιτιού τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8546637624310523179
item