Συγκινήθηκε η Χαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν αντιδρά Συγκινήθηκε η Χαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν αντιδρά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκινήθηκε η Χαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν αντιδρά

«Έχω να δουλέψω από τον Μάρτιο. Έκανα τη διαδικασία, πήρα τότε το επίδομα, αλλά αυτό ήταν μόνο, 800 ευρώ τον Απρίλιο» ανέφερε η Χαρά Βέρρα στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

Η τραγουδίστρια σχολίασε και την επιστροφή του Τρύφωνα Σαμαρά στο «Just2Us». «Δεν περίμενα να πάει ξανά ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US, αλλά χαίρομαι που είναι εκεί. Εννοείται ότι μιλάμε.

 Όταν νόσησε του είπα να του φτιάξω ότι φαγητά θέλει να του πάω, αλλά δεν με πήρε τηλέφωνο» είπε η Χαρά Βέρρα.

Πότε θα ντυθεί νυφούλα όμως η Χαρά Βέρρα; «Ο γάμος μου θα γίνει του χρόνου, να γλιτώσουμε πρώτα από αυτό βάσανο. Τον λατρεύω τον σύντροφό μου», είπε η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, η Χαρά Βέρρα δεν κατάφερε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση όταν αναφέρθηκε στην εγγονούλα της.

«Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει» είπε συγκινημένη.epirusblog.gr
5 of 5
Συγκινήθηκε η Χαρά Βέρρα: Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν αντιδρά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2275499883373819163
Σχόλια
item