Ήγουμενίτσα: Τιμήθηκε η μνήμη του Πολυτεχνείου στην Ηγουμενίτσα, με την τήρηση των προληπτικών μέτρων Ήγουμενίτσα: Τιμήθηκε η μνήμη του Πολυτεχνείου στην Ηγουμενίτσα, με την τήρηση των προληπτικών μέτρων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Τιμήθηκε η μνήμη του Πολυτεχνείου στην Ηγουμενίτσα, με την τήρηση των προληπτικών μέτρων

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς τίμησαν τη μνήμη του Πολυτεχνείου στην Ηγουμενίτσα, με ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Θεσπρωτίας, κατέθεσε λίγα λουλούδια στο Μνημείο Ηρώων Ηγουμενίτσας, ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτούς, που έδωσαν την ζωή τους για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Όπως τονίστηκε, "επίκαιρο όσο ποτέ το σύνθημα για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, επαναφέρει στις μέρες μας τα αιτήματα με την ίδια κραυγή αγωνίας και μας καλεί σε νέους αγώνες για τα αυτονόητα".
Και προστέθηκε: Καλούμε όλους τους πολίτες, ειδικά την νεολαία, να μην υποκύψουν στη λήθη και τον αποπροσανατολισμό, αλλά με μνήμη και γνώση να αγωνιστούν με πάθος για την δημοκρατία. Οι συνθήκες αλλάζουν, ο αγώνας συνεχίζεται...".

Στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας οργάνωσε συμβολική εκδήλωση το ΚΚΕ -ΠΑΜΕ.

Αναφέρθηκε ότι "το Πολυτεχνείο ζει, δεν ήταν γιορτή, ήταν εξέγερση και πάλη λαϊκή! Αυτό είναι και το φετινό μήνυμα του εορτασμού του Πολυτεχνείου. Συνεχίζουμε στο δρόμο του Νοέμβρη!".

Επισημάνθηκε ακόμη ότι "τα  συνδικάτα και οι φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος είναι αυτοί, που τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας της υγείας, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που έχει εγκληματικές ευθύνες για την κατάσταση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, παντού! 

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ βρίσκονται μπροστά στον αγώνα για να παρθούν άμεσα μέτρα".


Πηγή: katoci.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Τιμήθηκε η μνήμη του Πολυτεχνείου στην Ηγουμενίτσα, με την τήρηση των προληπτικών μέτρων
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5739175459543883796
Σχόλια
item