Βερολίνο: Έπεσε στην Καγκελαρία για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα για τον κορονοϊό Βερολίνο: Έπεσε στην Καγκελαρία για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα για τον κορονοϊό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βερολίνο: Έπεσε στην Καγκελαρία για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα για τον κορονοϊό

Να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα περιορισμού που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ήθελε ο οδηγός του οχήματος που το έριξε πάνω στην πόρτα της Καγκελαρίας στο Βερολίνο, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές.

Όπως μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός n-tv και η εφημερίδα BILD, το αυτοκίνητο, ένα VW Golf Kombi, έπεσε με χαμηλή ταχύτητα στην κεντρική είσοδο της Καγκελαρίας. 

Το όχημα έφερε γραμμένα τα συνθήματα «Σταματήστε την πολιτική παγκοσμιοποίησης» και «Καταραμένοι δολοφόνοι παιδιών και ηλικιωμένων» όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο οδηγός τέθηκε άμεσα υπό κράτηση από την φρουρά της Καγκελαρίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβουν. Η γύρω περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδίδουν αυτή την ώρα τα γερμανικά ΜΜΕ ο οδηγός βρίσκεται δίπλα στο αυτοκίνητο και κάθεται σε αναπηρικό κάθισμα.


epirusblog.gr
5 of 5
Βερολίνο: Έπεσε στην Καγκελαρία για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα για τον κορονοϊό
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 6150499461176437284
Σχόλια
item