Χαρές για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η τρυφερή φωτογραφία Χαρές για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η τρυφερή φωτογραφία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαρές για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η τρυφερή φωτογραφία

Χθες λοιπόν, είχε τα γενέθλια της τα οποία όμως τα γιόρτασε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, καθώς είμαστε σε καραντίνα και δεν μπορούσε να κάνει party για να το γιορτάσει.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της από το μπαλκόνι του σπιτιού τους που καθόντουσαν και έγραψε «Τόσο παράξενα γενέθλια αλλά τόσο όμορφα, ζεστά, αγαπησιάρικα, οικογενειακά. 

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Καλή δύναμη σε όλους».

Βάσω Λασκαράκη γενέθλια κόρης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αφοπλιστική απάντησή του για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι ενώ έδωσε και μία πραγματικά αφοπλιστική απάντηση για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι έχει τραβήξει εδώ και καιρό χωριστούς δρόμους μιας και η γνωστή ηθοποιός είναι πλέον παντρεμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

Αυτή είναι η αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Ο ηθοποιός έδειξε να είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και έτσι δε δίστασε να μιλήσει και για την πρώην σύζυγό του.

Έτσι, όταν κάποιος τον ρώτησε για ποιο λόγο χώρισαν εκείνος απάντησε: «Φτιάξε καφέ να στα πω». Στη συνέχεια κάποιος τον ρώτησε ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Λευτέρη Σουλτάτο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αποφεύγει την απάντηση.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης Λευτέρης Σουλτάτος

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του αφού αγόρασε νέα μεζονέτα με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού! 

epirusblog.gr
5 of 5
Χαρές για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η τρυφερή φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2743843779279351011
Σχόλια
item