Δήμητρα Παπαδήμα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της - "Έχω δεχτεί παρενόχληση και..."

Στο Pop up μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα και αναφέρθηκε στον επί 28 χρόνια σύντροφο της Γιάννη Μποσταντζόγλου, την απόφαση της να μην παντρευτεί και την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

Η ηθοποιός δήλωσε πως ο αγαπημένος της της έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμου αλλά η ίδια δεν δέχεται.

“Ο Γιάννης συνέχεια μου κάνει πρόταση γάμου, αλλά αρνούμαι. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιημένο. Είμαστε μαζί 28 χρόνια. Μου άρεσε σαν άντρας. 

Είχε το ωραιότερο κορμί που είχα δει σε άντρα. Του έδωσα το τηλέφωνο μου, αλλά άργησε μια βδομάδα. Του λέω “Άργησες!” και ερχόταν σπίτι μου…” αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

“Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση… Εκεί λες σκοτώνω τώρα ή δεν σκοτώνω; Επειδή είσαι μια εμφανίσιμη κοπέλα, σε βάζουν σαν και καλά ότι είσαι γκομενίτσα. Εγώ δεν ήμουν όμως. 

Έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση, έχω διαλύσει γραφεία” δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα. 

Έξαλλη στον αέρα του OPEN η Δήμητρα Παπαδήμα - «Είμαι ένα δουλάκι του...»

τον αέρα του OPEN βγήκε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ξέσπασε για τον κορωνοϊό και έγινε έξαλλη.

Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την περίοδο της έξαρσης των κρουσμάτων αλλά και πως αντιμετωπίζει την ενημέρωση που υπάρχει για το ζήτημα αυτό

«Γιατί τα δελτία ειδήσεων δεν μας λένε το καλό μήνυμα, αλλά έχουν αποσιωπήσει τελείως την πηγή του κακού; Θέλω την απάντηση του ειδικού. Σαν τρελή καλλιτέχνης που είμαι, θέλω να μάθω γιατί μου στερούν τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου. 

Γιατί δεν μου λένε το ευχάριστο; Θέλω μετά από κάθε δελτίο να βάλω ένα πιστόλι στον κρόταφο και να αυτοκτονήσω. Ας ρωτήσουν τους Κινέζους επιστήμονες τι έκαναν; Να μας δώσουν αυτό για παράδειγμα.

Γιατί μας λένε μόνο τα χειρότερα; Το κακό ξεπεράστηκε. Μα πώς ξεπεράστηκε; Είμαι ένα δουλάκι του συστήματος που τρέχω πριν έρθει η εφορία και την πληρώνω από πριν. Θέλω να μάθω τι γίνεται στην Κίνα, στην πηγή του κακού. 

Όταν πρόκειται για την υγεία μας, δεν θα επαναστατήσω σε αυτό το κομμάτι. Αλλά υπάρχουν λόγοι να επαναστατήσεις. Αν υπάρχει τρόπος να διορθωθούν τα πράγματα, ποιος δεν θέλει να το κάνει;» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Παπαδήμα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της - "Έχω δεχτεί παρενόχληση και..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4901327533326820291
item