Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας- Μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" θα διεκδικηθεί από τον Δήμο η ανέγερσή του Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας- Μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" θα διεκδικηθεί από τον Δήμο η ανέγερσή του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας- Μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" θα διεκδικηθεί από τον Δήμο η ανέγερσή του

Αποφασισμένος να επιλύσει τον "γόρδιο" δεσμό για την ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας δηλώνει ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε Πρέβεζας με πρωτοβουλία του προϊσταμένου Β΄θμιας Εκπαίδευσης Απόστολου Κατσανάκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου , οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ. Γεωργάκος ο Δήμος θα διεκδικήσει μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" τόσο τη μελέτη όσο και τη χρηματοδότηση για το κτίριο το οποίο είναι χωροθετημένο σε δημοτική έκταση 25 στρεμμάτων που έχει παραχωρηθεί στο Μύτικα.

Η προθεσμία υποβολής λήγει στο τέλος του έτους και ο Δήμαρχος υπογραμμίζει ότι θα "τρέξει" τις διαδικασίες έτσι ώστε να διευθετηθούν - μαζί με την υποβολή προς ένταξη της μελέτης- και ζητήματα που αφορούν την έκταση στον Μύτικα.

Σε ανακοίνωσή του για το θέμα εξάλλου ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας παρότρυνε τη δημοτική αρχή και τους εμπλεκόμενους φορείς στην άμεση κινητοποίηση στην κατεύθυνση αξιοποίησης των υφιστάμενων χρηματοδοτικών εργαλείων, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα είναι αρωγός, στην κοινή προσπάθεια για την ανέγερση νέου μουσικού σχολείου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας- Μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" θα διεκδικηθεί από τον Δήμο η ανέγερσή του
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8986632225882434001
Σχόλια
item