Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: Παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα

Την Θεοφανία Παπαθωμά υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2night Show», το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» πήρε θέση, ανάμεσα σε άλλα, για το πολυσυζητημένο βίντεο που δημοσίευσε ο σύντροφος της, Γρηγόρης Πετράκος με θέμα την πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά στο talk show πως «ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. 

Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα».

«Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. 

Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα» πρόσθεσε η Θεοφανία Παπαθωμά. «Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC. Δεν ήταν κάτι δικό του».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά:epirusblog.gr
5 of 5
Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: Παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3805009015737524359
item