Στιγμές αγωνίες στις Άγριες Μέλισσες για την Δρόσω - Σε κίνδυνο μαζί με τον Τάκη Στιγμές αγωνίες στις Άγριες Μέλισσες για την Δρόσω - Σε κίνδυνο μαζί με τον Τάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στιγμές αγωνίες στις Άγριες Μέλισσες για την Δρόσω - Σε κίνδυνο μαζί με τον Τάκη

Στιγμές αγωνίας διανύουν οι τηλεθεατές των Άγριων Μελισσών, αφού σε κίνδυνο μπαίνει η ζωή της Δρόσως και του Τάκη, όπως και της Ελένης που προσπαθεί να αποδράσει από την φυλακή.

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 42 – β κύκλος

Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη, ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. 

Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη.

Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. 

Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις εβδομάδας

Άγριες Μέλισσες: "Μαύρο" τέλος για Βόσκαρη και Ελένη! Τα ρημάζουν όλα...

Στην εφημερίδα Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, γνωστός και ως Βόσκαρης στην σειρά Άγριες Μέλισσες! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρησή του από τα Κορφιάτικα βραβεία, όταν απέσυραν το βραβείο που θα έπαιρνε η Μαρία Κίτσου όσο και στο τέλος του χαρακτήρα του στην αγαπημένη σειρά.

«Πράγματι, έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας. Ένιωσα πολύ άσχημα κι έφυγα. Δεν μπορούσα να μείνω μετά από μια τέτοια κίνηση, που τελικά ανακλήθηκε και το βραβείο της το παρέλαβε ο φίλος και συνεργάτης της Μάνος Καρατζογιάννης, όπως και το δικό μου, το οποίο παρέλαβε ο στενός συνεργάτης και φίλος Τάσος Σωτηράκης. Το θεώρησα άδικο γι’ αυτό και αποχώρησα από την τελετή βράβευσης», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Όσα αποκάλυψε για το τέλος του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες

Όσον αφορά τις “Άγριες Μέλισσες” και τον ρόλο του, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε: «Δεν βλέπω happy end για Βόσκαρη και Ελένη. Εγώ θα φύγω πριν από το τέλος. Λίγο πριν… Αλλά δεν μπορώ να σου προδώσω τίποτα παραπάνω, όπως καταλαβαίνεις. Κι αυτά που είπα είναι αρκετά».

epirusblog.gr
5 of 5
Στιγμές αγωνίες στις Άγριες Μέλισσες για την Δρόσω - Σε κίνδυνο μαζί με τον Τάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8205894275149645041
Σχόλια
item