«Τα Σόδομα και τα Γόμορρα» στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου - Η ανάρτηση της Οικονομάκου «Τα Σόδομα και τα Γόμορρα» στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου - Η ανάρτηση της Οικονομάκου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Τα Σόδομα και τα Γόμορρα» στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου - Η ανάρτηση της Οικονομάκου

Μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε στο προφίλ της η Αθηνά Οικονομάκου, από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, «Έλα στη θέση μου». «Εδώ μέσα γίνεται τα σόδομα και τα γόμορρα», έγραψε στο instastory της.

Η κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''» προβάλλεται για τέταρτη χρονιά στο κανάλι με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να έχουν αναπτύξει σχέσεις φιλίας.

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, διάφορες στιγμές από πίσω αλλά μπροστά από τις κάμερες την ώρα των γυρισμάτων. 

Χθες, δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο θα "λιώσετε" στα γέλια! Ο Αποστόλης Τότσικας, έκανε φάρσα στον Μαρίνο Κόνσολο με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο πλατό.

Έλα στη θέση μου Αθηνά Οικονομάκου

Επίσ

epirusblog.gr
5 of 5
«Τα Σόδομα και τα Γόμορρα» στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου - Η ανάρτηση της Οικονομάκου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7844211352012372228
Σχόλια
item