Ο κακός χαμός με την Δούκισσα Νομικού - Το ανακοίνωσε μέσα στην τρελή χαρά

Μέσα στην τρελή χαρά η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε πως έβγαλε τα δικά της Giphy στο Instagram και από εκείνη την στιγμή επικρατεί χαμός με τους θαυμαστές της να τα χρησιμοποιούν όλα.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια βλέπει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την συλλογή κοσμημάτων της, με τα κομμάτια να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο soldout!

Για αυτό λοιπόν, εγκρίθηκε το αίτημα της να έχει πλέον τα δικά της giphy για την συλλογή της και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε.

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε το οικογενειακό άλμπουμ η Δούκισσα Νομικού. 

Δούκισσα Νομικού instagram giphy

Έφερε «δάκρυα» στα μάτια η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση η οποία έφερε «δάκρυα» στα μάτια όλων των διαδικτυακών της φίλων καθώς αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ή να σχολιάζει θέματα που την απασχολούν.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που έφερε «δάκρυα» στα μάτια

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και μοιράστηκε μία φωτογραφία- σκίτσο από τον Μικρό Πρίγκιπα.

Στο σκίτσο, ο πρωταγωνιστής του κλασικού βιβλίου έχει κλειστεί μέσα στο βάζο του, όπως και το τριαντάφυλλό του και φοράει τη μάσκα του ενώ αντί να στέκεται πάνω στον πλανήτη του, στέκεται πάνω σε έναν πλανήτη που έχει το σχήμα του κορωνοϊού.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Βέβαια είναι αλήθεια πως μέσα στην καραντίνα η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να δώσει έναν ευχάριστο τόνο στο σπίτι της

epirusblog.gr
5 of 5
Ο κακός χαμός με την Δούκισσα Νομικού - Το ανακοίνωσε μέσα στην τρελή χαρά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4844159688773240828
item