Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το κέντρο της Αθήνας Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το κέντρο της Αθήνας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το κέντρο της Αθήνας

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας αλλά οι infuencers παραμένουν influencers και πρέπει με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν στην καθημερινότητά τους! 

Μια από αυτές είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που έχει έναν αρκετά δυνατό λογαριασμό στο instagram και κάθε της φωτογραφίες προκαλεί θύελλα από likes και σχόλια.

Πριν από λίγη ώρα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφίες της από το κέντρο της Αθήνας όπου ποζάρει για να διαφημίσει το υπέροχο σύνολό της. Κούκλα όπως πάντα!

Κάποια θα παρατηρήσουν πως ούτε φοράει ούτε κρατάει μάσκα αλλά να τονίσουμε πως είναι για τις ανάγκες της φωτογράφησης και μόνο!

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου κορωνοϊός

Η παρουσιάστρια του Open στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης στο έπακρο και μένει σπίτι μαζί με τα παιδιά της! Πρόσφατα μάλιστα στόλισαν και το Χριστουγεννιάτικο τους δέντρο! 

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Θύελλα αντιδράσεων έφερε η φωτογραφία των παιδιών τους

Θύελλα αντιδράσεων έφερε στο προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram, η φωτογραφία που δημοσίευσε με τα παιδιά της που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Αφορμή στάθηκε η λεζάντα που έχει γράψει, η οποία είναι στα αγγλικά. Αρκετές διαδικτυακές της φίλες σχολίασαν πως μένει στην Ελλάδα και πως δεν είναι Αγγλίδα. Βέβαια, πολλά ήταν και τα υποστηρικτικά μηνύματα που δέχτηκε.

«May we raise strong, independent boys.
May we help them build a character of integrity.
May we raise the gentlemen we dreamed of existing», έγραψε.

Να σημειώσουμε πως οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου, έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν γίνει ολόκληροι κούκλοι άντρες.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

epirusblog.gr
5 of 5
Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το κέντρο της Αθήνας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7030328733506127197
Σχόλια
item