Με τεράστιο τζάκι το σαλόνι του Χρήστου Μάστορα - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η εικόνα από το εσωτερικό του σαλονιού. Ο τραγουδιστής έχει ένα τεράστιο τζάκι το οποίο μάλιστα άναψε.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έτσι καθημερινά βλέπουμε στο Instagram ένα σωρό αναρτήσεις από celebrities που περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι.

Παρόλο που ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι και τόσο ενεργός στα social media, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο σαλόνι του. 

Αυτή είναι η φωτογραφία από το εσωτερικού του σαλονιού του Χρήστου Μάστορα

Χρήστος Μάστορας σπίτι

Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Μάστορα

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει εδώ και μερικές ώρες ο Χρήστος Μάστορας καθώς έγιναν γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα για εκείνον και για το συγκρότημά του, Μέλισσες, τα οποία αφορούν το πιο πρόσφατο τραγούδι τους που κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για το τραγούδι Viktoria, στο βίντεο κλιπ του οποίου συμμετέχει και η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλη.

Γι' αυτό το λόγο βιώνει στιγμές ευτυχίας ο Χρήστος Μάστορας

Το βίντεο κλιπ λοιπόν κατάφερε να φτάσει τα 10.000.000 views στο youtube, είδηση που έφερε χαμόγελα ευτυχίας για όλους τους φανς τους. 

«Το #Viktoria σαρώνει στο @youtube και στο @spotify.
Ακόμα ένα mega hit πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Melisses, καθώς το «Viktoria», η συνεργασία τους με τον ράπερ και DJ Kas, συνεχίζει την επιτυχημένη της διαδρομή σε digital streams, YouTube και airplay!

«Φρέσκο» και με δυνατά beats, το «Viktoria» κατέκτησε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο, τις προτιμήσεις του κοινού, φτάνοντας στο no1 των trends στο YouTube, όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, το «Viktoria», που έχει γίνει viral στα social media, έχει ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια Spotify streams και ξεχωρίζει και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, κατακτώντας υψηλές θέσεις στο μεικτό και στο ελληνικό IFPI official airplay chart».

epirusblog.gr
5 of 5
Με τεράστιο τζάκι το σαλόνι του Χρήστου Μάστορα - Φωτογραφία από το εσωτερικό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 272950235417250436
item