Παναγιώτη Βλαντή: Σπάνια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού της Παναγιώτη Βλαντή: Σπάνια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παναγιώτη Βλαντή: Σπάνια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού της

Η Παναγιώτα Βλαντή σε ρόλο νοικοκυράς, όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, έχοντας ξεχωρίσει τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Η Παναγιώτα Βλαντή εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, μιας και αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί αρχικά να αρνήθηκε τα social media, μιας και άργησε να ανοίξει τον δικό της λογαριασμό στο instagram.

Ωστόσο η περίοδος του lockdown άλλαξε ριζικά το πρόγραμμά της, με την ίδια να βρίσκεται ενεργή στα social media κάτι που φάνηκε και από τις νέες της αναρτήσεις.

Η Παναγιώτα Βαλντή μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της, με όρεξη για μαγειρική. Μάλιστα η ηθοποιός μοιράστηκε με τη συνταγή της με τους followers της, ανεβάζοντας insta stories.

Μέσα από τα βίντεο είδαμε για πρώτη φορά και την κουζίνα του σπιτιού της. Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο, κάτι που μας ξάφνιασε, μιας και η ηθοποιός μας έχει συνηθίσει στο πιο κλασικό στυλ αλλά και στα vintage στοιχεία.

Δείτε τις φωτογραφίες...


epirusblog.gr
5 of 5
Παναγιώτη Βλαντή: Σπάνια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6552588539442767155
Σχόλια
item