Γιάννενα: Πλύσιμο και απολύμανση σε δρόμους και πεζοδρόμια Γιάννενα: Πλύσιμο και απολύμανση σε δρόμους και πεζοδρόμια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πλύσιμο και απολύμανση σε δρόμους και πεζοδρόμια

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του δήμου Ιωαννιτών για το πλύσιμο και την απολύμανση δρόμων και κοινόχρηστων χώρων στην πόλη.

Τα συνεργεία του τομέα καθαριότητας, σε καθημερινή βάση και κατά τις νυχτερινές ώρες, προχωρούν στην απολύμανση και το πλύσιμο δρόμων, πεζοδρόμων και πεζοδρομίων.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Το διάστημα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο. Από τη μία έχουμε την έξαρση της πανδημίας. Από την άλλη έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα ανομβρίας.

Θεωρήσαμε σκόπιμο, λοιπόν, όπως και την περασμένη άνοιξη, να προχωρήσουμε σε μία μεγάλη παρέμβαση για το πλύσιμο αλλά και την απολύμανση σε δρόμους, πεζοδρόμια και σε όλους τους πεζόδρομους της πόλης», ανέφερε ο κ. Πήχας.

Οι εργασίες εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες και η ελάχιστη κίνηση πεζών και οχημάτων διευκολύνει σημαντικά τα συνεργεία του δήμου. 

Ο κ. Πήχας για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας, σημειώνοντας ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σ’ αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: agon.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πλύσιμο και απολύμανση σε δρόμους και πεζοδρόμια
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5905553616431842698
Σχόλια
item