Περιστέρι: Νύχτα τρόμου για ζευγάρι κομμωτών - Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του με βαριοπούλα και όπλα

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας μπήκε η ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα επί της λεωφόρου Θηβών, στο Περιστέρι.

Τουλάχιστον δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του σπιτιού και εισέβαλαν με προτεταμένα όπλα.

Ακινητοποίησαν το ζευγάρι (σ.σ. κομμωτές στο επάγγελμα) που ήταν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σπίτι, ενώ υπό την απειλή όπλων απέσπασαν τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ πάρα τις έρευνες των αστυνομικών δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, καθώς λόγω του lockdown ήταν πολύ περιορισμένη η κίνηση στους δρόμους εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το ζευγάρι στην ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες κρατούσαν μακρύκανα όπλα που έμοιαζαν με Καλάσνικοφ.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού, καθώς δεν ήταν τυχαίο το «χτύπημα», αλλά γνώριζαν ότι εντός του διαμερίσματος υπήρχε χρηματοκιβώτιο.

Φωτογραφία αρχείου

epirusblog.gr
5 of 5
Περιστέρι: Νύχτα τρόμου για ζευγάρι κομμωτών - Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του με βαριοπούλα και όπλα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 408828853357355896
item