Οι νέες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη έφεραν την αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη είναι λάτρης του Instagram και πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες της, οι οποίες δεν άργησαν να φέρουν την αντίδραση του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου.

Το ζευγάρι να σημειώσουμε είναι ενεργό γενικά στα social media, ενώ δεν διστάζει να τρολάρει ο ένας τον άλλο μέσω χουμοριστικών αναρτήσεων που πραγματοποιεί.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες της πορτραίτο οι οποίες είναι πολύ εντυπωσιακές.

Μάλιστα, ανάμεσα στους θαυμαστές της που σχολίασαν, ήταν και η αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά με χιούμορ «ενδιαφέρον». 

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος instagram

Βάσω Λασκαράκη: Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε viral στο Instagram

Ο αγαπημένος σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, αποφάσισε να σχολιάσει μία φωτογραφία που του κίνησε το ενδιαφέρον στο Instagram, και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, η αντίδρασή του κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και ο σεφ, είναι εξαιρετικά ενεργοί στα social media και έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε να ανεβάζουν μαζί στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή. 

Αυτό είναι το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, που έγινε viral στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα total black look και κρατάει ένα λουλούδι στο χέρι.

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε και την αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου ο οποίος έγραψε «Το κορίτσι του Μάη... τον Οκτώβρη».

Σίσσυ Χρηστίδου σχόλιο Σουλτάτος

Για δείπνο χωρίς τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία φαίνεται πως χθες βράδυ απόλαυσε το δείπνο της χωρίς τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά με τις φίλες της.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο ο καθένας προσπαθεί να περνάει μέρος του ελεύθερου χρόνου του με την παρέα του.

Έτσι, χθες βράδυ η Βάσω Λασκαράκη, συναντήθηκε με τις φίλες, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο απαθανατίζεται το υπέροχο δείπνο τους. 

Βέβαια πριν από μερικές μέρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου. 



epirusblog.gr
5 of 5
Οι νέες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη έφεραν την αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3912421441616065712
item