Γιάννενα: Ο περιφερειάρχης Ήπείρου ζητά τεστ σε εργαζόμενους και φιλοξενούμενους της δομής του Κατσικά

Να διενεργηθούν τεστ σε όλους όσους διαμένουν ή εργάζονται στη δομή του Κατσικά ζητά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. 

Ο κ. Καχριμάνης ερωτηθείς για την πορεία της πανδημίας, ξεκαθάρισε ότι τάσσονται υπέρ των ελέγχων σε διάφορες δομές και όχι μόνο καθώς με τον τρόπο αυτό όπως ο ίδιος είπε έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει.


Στη δομή του Κατσικά έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής 13 θετικά κρούσματα.


Ο κ. Καχριμάνης υποστήριξε ότι ο μόνος τρόπος για να έχουμε σαφή εικόνα για την εξέλιξη της πανδημίας είναι η διενέργεια ελέγχων σε όλους όσους βρίσκονται στη δομή.


Να υπενθυμίσουμε ότι στη δομή του Κατσικά μένουν πάνω από 1000 πρόσφυγες-μετανάστες.

Τέλος, ο κ. Καχριμάνης επανέλαβε ότι είναι αρωγοί και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των δημόσιων νοσοκομείων της περιοχής μας.


Αρνητικά όλα τα τεστ στη Μητρόπολη Ιωαννίνων


Εξάλλου, προληπτικά διαγνωστικά αντιγονικά τεστ διενήργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τόσο στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο όσο και σε όλους τους κληρικούς και λαϊκούς εργαζόμενους στα γραφεία της Μητρόπολης, τα οποία όλα βρέθηκαν αρνητικά.


Στην σχετική της ανακοίνωση η Μητρόπολη ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου και τον ΕΟΔΥ για την διεξαγωγή των τεστ και προτρέπει τους πολίτες να τηρεί αυστηρά τα μέτρα πρόληψης.


Πηγή: anex.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο περιφερειάρχης Ήπείρου ζητά τεστ σε εργαζόμενους και φιλοξενούμενους της δομής του Κατσικά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4183592019201577486
item