Άρτα: Υπογράφηκε η σύμβαση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτα: Υπογράφηκε η σύμβαση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Γ. Καραϊσκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Υπογράφηκε η σύμβαση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Γ. Καραϊσκάκη

Υπογράφηκε η διαδημοτική σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και του Δήμου Αρταίων για την επίβλεψη του έργου "Ολοκληρωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη", που είναι ενταγμένο στο ΠΑΑ 2014-2020.

Η διαδημοτική σύμβαση συνεργασίας αφορά στο δάνειο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων από το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, καθώς από το καλοκαίρι το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του ορεινού Δήμου αντιμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης.

Με την παραπάνω σύμβαση ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση του έργου που αφορά την κατασκευή γηπέδων 5x5 σε Μεσόπυργο, Άνω Πέτρα και Άνω Καλεντίνη καθώς και στην υποδομή παιδικών χαρών σε Άνω Πέτρα και Άνω Καλεντίνη. Το έργο είναι προϋπολογισμού 326.000 ευρώ.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ευχαριστεί τον Δήμο Αρταίων για το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που αναπτύσσεται και που σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία βοηθάει στην υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για τα ορεινά χωριά.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Υπογράφηκε η σύμβαση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1185302668949794510
Σχόλια
item