Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει για πρώτη φορά θέση στους ισχυρισμούς του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό

Η σύζυγος του Γρηγόρη Πετράκου, Θεοφανία Παπαθωμά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη πήρε για πρώτη φορά δημόσια θέση για το σάλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον σύζυγό της και την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. 

Θυμίζουμε πως στην εκπομπή του δημοσιογράφου ήταν να προβληθεί μια συνέντευξη του μουσικού ο οποίος παρουσίαζε κάποιες δικές του απόψεις και στοιχεία που είχε συλλέξει γύρω από το θέμα του κορονοϊού. 

“Έγινε η προβολή της εκπομπής; Τι να πω εγώ; Με τον Γρηγόρη δεν έχουμε μοιραστεί κάτι γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. 

Αυτά όμως που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη ήταν αναδημοσίευση στατιστικών, κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες δειακεκριμένων γιατρών, δεν είπε κάτι δικό του. 

Δεν έχω ασχοληθεί με σχόλια, είδα μόνο κάποια κάτω από το ποστ του Γρηγόρη που ήταν καλά. Ο Γρηγόρης δεν είναι γιατρός για αυτό και δεν έχει κάνει τη δική του γνωμάτευση, αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών” είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Όσο για το ποστ που έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ για την εκπομπή που δεν προβλήθηκε απάντησε, “Εντάξει θα την παίξουν άλλη στιγμή, καλό είναι αυτό. 

Έχει και έναν πολύ καλό γιατρό μέσα, και τον κύριο Σύψα, να τους ακούσουμε και αυτούς. Αυτά που ανέβασε ο Γρηγόρης υπήρχαν στο διαδίκτυο δεν τα έβγαλε εκείνος στο φως, είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους”. 

Δείτε video: https://www.youtube.com/watch?v=IpSA16EY-KY&feature=emb_logo

epirusblog.gr
5 of 5
Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει για πρώτη φορά θέση στους ισχυρισμούς του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5091950086895639182
item