Τα μυστικά ομορφιάς της Σοφία Βεργκάρα

Για πολλούς η κολομβιανή σταρ είναι η νέα βασίλισσα της τηλεόρασης. Με εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα, μια εκπληκτική φυσική ομορφιά και την αυτοπεποίθησή της να χτυπάει κόκκινο, η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς που την κρατούν πιο λαμπερή και αψεγάδιαστη από ποτέ.

Απ' ό,τι φαίνεται, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» ωριμάζει με τον καλύτερο τρόπο, καταφέρνοντας μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και πιο όμορφη.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Βεργκάρα αποκάλυψε ότι τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ είναι η μάσκαρα -την φορά συνεχώς καθώς οι βλεφαρίδες της είναι ξανθές- και οι σκιές ματιών σε χρυσαφένιες και μπρονζέ αποχρώσεις, ενώ δεν φεύγει από το σπίτι αν δεν έχει βαφτεί. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να έχει φορέσει μόνο λίγο ρουζ.

Τις αγαπημένες τις κρέμες προσώπου τις μεταγγίζει σε μικρά βαζάκια για να μπορεί να τις κουβαλά μαζί της, όπου κι αν πάει, ενώ ως μυστικό τιπ αποκάλυψε ότι φοράει πάντα κραγιόν καθώς η μητέρα της της είχε τονίσει ότι όταν φοράει κραγιόν δίνει την εντύπωση ότι είναι πάντα περιποιημένη και όμορφη.

Όσο για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί; Αυτές περιλαμβάνουν πολλές στρώσεις μάσκαρα, eye liner και πιο σκούρες σκιές ματιών.

epirusblog.gr
5 of 5
Τα μυστικά ομορφιάς της Σοφία Βεργκάρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3245497546903682225
item