Πρέβεζα: Τα νέα μέτρα από σήμερα στην Π.Ε Πρέβεζας- Μεταξύ άλλων υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού Πρέβεζα: Τα νέα μέτρα από σήμερα στην Π.Ε Πρέβεζας- Μεταξύ άλλων υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τα νέα μέτρα από σήμερα στην Π.Ε Πρέβεζας- Μεταξύ άλλων υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού

Αυστηρότερα μέτρα τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα Tρίτη σε όλη τη χώρα με στόχο να ανακοπεί η διασπορά του κορονοϊού.

Η Ελλάδα χωρίζεται πλέον σε τρεις επιδημιολογικές ζώνες, καθώς μετά την κόκκινη και την κίτρινη, προστέθηκε η γκρι που αφορά στα τοπικά lockdown και που από σήμερα μπαίνουν η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες.

Όπου είναι οι δυο πρώτες Περιφέρειες που επανέρχονται σε lockdown και η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο με αποστολή SMS.

Από σήμερα στην Πρέβεζα όπως και σε όλη σε όλη τη χώρα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού, απαγορεύεται η κυκλοφορία από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί, και επιβάλλεται τηλεργασία τουλάχιστον για το 50% των εργαζομένων.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα στο επίπεδο Α’-Επιτήρησης κατατάσσονται 46 Περιφερειακές Ενότητες μεταξύ των οποίων και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας , ενώ στο επίπεδο Β’-Αυξημένου Κινδύνου κατατάσσονται οι υπόλοιπες 28 Περιφερειακές Ενότητες. Εν τω μεταξύ η Ήπειρος χωρίζεται σε δύο ζώνες στο κίτρινο και το κόκκινο .

Τα Γιάννενα βρίσκονται στο κόκκινο χρώμα και η Πρέβεζα η Άρτα και η Θεσπρωτία στο κίτρινο. Την ίδια στιγμή σε όλη την Ήπειρο ανοιχτό παραμένει το λιανεμπόριο, το χονδρεμπόριο, τα σχολεία, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα ξενοδοχεία, η βιομηχανία και τα κομμωτήρια.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τα νέα μέτρα από σήμερα στην Π.Ε Πρέβεζας- Μεταξύ άλλων υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7823446091808845060
Σχόλια
item