Θεσπρωτία: Αστυνομικοί Θεσπρωτίας προς πολίτες: "Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση..."

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, ώστε να μην έρχονται σε δύσκολη θέση οι αστυνομικοί να επιβάλλουν πρόστιμα, αλλά και για να κρατηθεί η Θεσπρωτία στο "μηδέν" όσον αφορά στα κρούσματα.

Τονίζεται στην ανακοίνωση: "Η  Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να ελέγχει την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια καθώς και την εφαρμογή της χρήσης της μάσκας.

Επειδή οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και η δοκιμασία που περνάμε δεν επιτρέπει εφησυχασμό, επιβάλλεται η απόλυτη συμμόρφωση όλων στα περιοριστικά μέτρα.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, με αίσθημα ευσυνειδησίας, να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που δόθηκαν από τα συναρμόδια Υπουργεία και να μην φέρνουν τους Αστυνομικούς σε δύσκολη θέση κατά τη διενέργεια των ελέγχων.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα κατά της διασποράς του κορονοϊού, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι.

Δίνουμε τον δικό μας αγώνα να κρατηθεί η Θεσπρωτία στο «μηδέν». Κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους που για άλλη μια φορά είναι στην πρώτη γραμμή, με κομμένες άδειες αλλά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό!!!". 

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Αστυνομικοί Θεσπρωτίας προς πολίτες: "Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση..."
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 783400533141324342
item