Κοντοζαμάνης: Οι κλινικές που επιτάσσονται θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του ΕΣΥ Κοντοζαμάνης: Οι κλινικές που επιτάσσονται θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του ΕΣΥ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κοντοζαμάνης: Οι κλινικές που επιτάσσονται θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του ΕΣΥ

Η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών προβλεπόταν από το πρώτο κύμα της πανδημίας αλλά δεν είχε χρειαστεί να ενεργοποιηθεί, σημείωσε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι η επίταξη των κλινών στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε ξαφνικά καθώς είχαν προηγηθεί συζητήσεις με το υπουργείο να ξεκαθαρίζει ότι θα χρειαστεί να νοσηλευτούν στις ιδιωτικές κλινικές περιστατικά covid19.

Κληθείς να απαντήσει στα επιχειρήματα των ιδιωτικών κλινικών ότι δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για περιστατικά covid19, ο κ. Κοντοζαμάνης σημείωσε ότι οι κλινικές που επιτάσσονται θα λειτουργούν υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση της υγειονομικής περιφέρειας και γιατρών του ΕΣΥ.

Κοντοζαμάνης: Δίνουμε μάχη σε όλη τη χώρα

Καταλήγοντας ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν ήθελε να δώσει τις κλίνες με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναγκαστεί να προβεί στην επίταξη. «Δίνεται μια μάχη σε όλη τη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


epirusblog.gr
5 of 5
Κοντοζαμάνης: Οι κλινικές που επιτάσσονται θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του ΕΣΥ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7055655695348876768
Σχόλια

Τα καλύτερα

item