Γιάννενα: Κλοπές και μεγάλες ζημιές στη Λαϊκή Αγ. Μαρίνας

Για μία ακόμη φορά έκπληκτοι οι παραγωγοί της λαϊκής αγοράς στην Αγία Μαρίνα βρέθηκαν αντιμέτωποι το πρωί της Τρίτης, με μία εικόνα κλοπών και καταστροφών στους πάγκους και στα ψυγεία τους. 

Άγνωστοι, όπως και τις προηγούμενες φορές, διέρρηξαν τις πόρτες στην πίσω πλευρά του κτηρίου της Λαϊκής Αγοράς, πλην όμως αυτή τη φορά δεν περιορίστηκαν σε κλοπές προϊόντων από τους πάγκους, που συνήθως αφήνουν οι παραγωγοί, ούτε και περιορίστηκαν σε φρούτα και λαχανικά, όπως συνήθιζαν. 

Αυτή τη φορά όπως εξήγησαν, θύματα της νέας διάρρηξης και κλοπής, στόχος τους ήταν μεγάλες ποσότητες ελαιόλαδου, ελιές, ακόμη και τσουβάλια ξηρών καρπών, με το κόστος της ζημιάς να υπολογίζεται σε πολλές εκατοντάδες ευρώ. 

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί ότι αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν και κάποιο ιδιαίτερα βαρύ αντικείμενο (πιθανότατα βαριοπούλα), με το οποίο έσπασαν τα χερούλια από επαγγελματικά ψυγεία για να τα παραβιάσουν. 

Η απογοήτευση, η οργή και η αγανάκτηση εκφράστηκαν από τους ίδιους τους παραγωγούς, που έχουν υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ εξέφρασαν ιδιαίτερα παράπονα προς τη δημοτική αρχή, που όπως είπαν, δεν έχει ανταποκριθεί στις εκκλήσεις τους, για την τοποθέτηση νέων σιδερένιων πορτών και την τοποθέτηση φωτισμού ή καμερών ασφαλείας, ώστε να λειτουργούν αποτρεπτικά σε οποιαδήποτε απόπειρα εισόδου.

Πηγή: http://www.ele.gr/

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κλοπές και μεγάλες ζημιές στη Λαϊκή Αγ. Μαρίνας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5402334851440796770
item