Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στη μητέρα της Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στη μητέρα της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στη μητέρα της

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Τζένη Μπαλατσινού αφού έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 49 ετών!

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει αναμφίβολα μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της. 

Σε περίπου ενάμιση μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα σφίξουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον Κικίλια junior. 

Η μέλλουσα μανούλα από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές, με εκείνες του γιου της Μάξιμου αλλά και της κόρης της Αλεξάνδρας να ξεχωρίζουν. 

Μάλιστα ο γιος της, της ετοίμασε και ένα ιδιαίτερο δώρο, μια προσωπογραφία της την οποία η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Λίγες ώρες μετά, η Αλεξάνδρα που τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία η διάσημη μαμά ποζάρει μαζί με τις δυο κόρες της, Αλεξάνδρα και Αμαλία και έγραψε, “Χρόνια Πολλά” συνοδευόμενη με μια καρδιά.


epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στη μητέρα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6971020654809416458
Σχόλια
item