Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τη μικρή Μαρίνα αγκαλιά,φορώντας μάσκες και είναι και οι δυο πανέμορφες! Φωτογραφίες Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τη μικρή Μαρίνα αγκαλιά,φορώντας μάσκες και είναι και οι δυο πανέμορφες! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τη μικρή Μαρίνα αγκαλιά,φορώντας μάσκες και είναι και οι δυο πανέμορφες! Φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της! Η παρουσιάστρια μπορεί να είναι μετά από 30 χρόνια εκτός τηλεόρασης αλλά το απολαμβάνει στο έπακρο, αφού  μπορεί πλέον να γεύεται στιγμές που δεν μπορούσε πριν!

Η Ελένη περνά πλέον περισσότερες ώρες με την οικογένειά της και αυτό είναι κάτι που την γεμίζει και την ευχαριστεί όσο τίποτα! Αφιερώνει χρόνο που δεν είχε ποτέ στον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και φυσικά στα παιδιά της! 

Μεγάλη χαρά βέβαια έχει και ο βενιαμίν της οικογένειας, η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου που πλέον έχει τη μαμά της δικιά της 24 ώρες το 24ωρο!

Η Ελένη δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία  έχοντας στην αγκαλιά  τη μικρή Μαρίνα και  φορώντας τις μάσκες τους! Μαμά και κόρη ήταν απλά υπέροχες! 

“Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο ! Γιουπιιιιιι” έγραψε η Ελένη κάτω από τη φωτογραφία με την κόρη της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη που ξεκινάει ένα χαλαρό και όμορφο Σαββατοκύριακο που υπόσχεται όμορφες οικογενειακές στιγμές! 

Δες και άλλες ευτυχισμένες στιγμές της Ελένης με την μικρή Μαρίνα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τη μικρή Μαρίνα αγκαλιά,φορώντας μάσκες και είναι και οι δυο πανέμορφες! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5227636889069941568
Σχόλια
item