Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για δυο! Ποζάρει με τα αθλητικά της δίπλα στον Μάκη της Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για δυο! Ποζάρει με τα αθλητικά της δίπλα στον Μάκη της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για δυο! Ποζάρει με τα αθλητικά της δίπλα στον Μάκη της

 

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε νέα φωτογραφία δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο.

Μπορεί να φέτος να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο η απουσία της ακόμη σχολιάζεται έντονα από τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, καθώς έπειτα από 29 χρόνια, αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο της τηλεόρασης, μη αποκλείοντας ωστόσο να επιστρέψει ανανεωμένη.

Στόχος της εξάλλου ήταν να αφιερωθεί στην οικογένειά της και φυσικά στον μεγάλο της έρωτα ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη και ο σύζυγός της, έκαναν τη νέα τους απογευματινή βόλτα, κάτι το οποίο αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φορώντας τα αθλητικά της ρούχα και έχοντας πάντα τη μάσκα της, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, ενώ αργότερα θέλησε να φωτογραφηθεί και δίπλα στον Μάκη.

"Βόλτα για δυο" έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία, με τους followers της να σχολιάζουν τις νέες της φωτογραφίες.epirusblog.gr
5 of 5
 
Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για δυο! Ποζάρει με τα αθλητικά της δίπλα στον Μάκη της
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 5061974465928814336
Σχόλια
item