Η Κένταλ Τζένερ ως άλλη Πάμελα Άντερσον καλεί τον κόσμο να ψηφίσει

Ημέρα των Προεδρικών εκλογών η σημερινή στις ΗΠΑ και όλο το προηγούμενο διάστημα ουκ ολίγοι διάσημοι καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει στις πιο «σημαντικές εκλογές», όπως πολλοί επισημαίνουν. 

Με την πλειοψηφία των σταρ να τάσσεται ανοιχτά στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν.

Ανάμεσα στους celebrities που καλούν τον κόσμο να ψηφίσει, είναι και η Κένταλ Τζένερ της οικογένειας των Καρντάσιαν. 

Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο επέλεξε να το κάνει με τον πιο σέξι τρόπο που μάλλον δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον κόσμο να μην ακούσει τις προτροπές της και να σηκωθεί από τον καναπέ.

Η Τζένερ, λοιπόν, συνδύασε το Halloween με τις Αμερικανικές εκλογές. Πώς; Για τις ανάγκες του αποκριάτικου πάρτι που έδωσε (και με αφορμή τα γενέθλιά της) μεταμφιέστηκε φέτος σε Πάμελα Άντερσον από την ταινία, Barb Wire. 

Φόρεσε, λοιπόν, ξανθιά περούκα, έβαλε τα σέξι, μαύρα, δερμάτινα εσώρουχα και τρέλανε τους πάντες. Μέχρι και οι αδελφές της συμφώνησαν πως αυτή είναι η καλύτερη μεταμφίεση.

Η Κένταλ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram σχετικές φωτογραφίες (στη μία είναι πάνω σε μηχανή και κρατά ένα σημαιάκι το οποίο γράφει: Vote), όπου τονίζει ότι πρέπει να ψηφίσουν. 

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης, το μοντέλο ανέβασε και νέες φωτογραφίες – πάντα με το λουκ Πάμελα Άντερσον – όπου σε αυτές λέει ότι εκείνη ψήφισε, να κάνουν το ίδιο όλοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Κένταλ Τζένερ ως άλλη Πάμελα Άντερσον καλεί τον κόσμο να ψηφίσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5119685079568503657
item