Θεσπρωτία: Διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας επισκέφτηκε σήμερα 26 Νοέμβρη την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα. 

Η αντιπροσωπεία ανέδειξε το ζήτημα της καταστολής που εκδηλώθηκε με εντολή της κυβέρνησης στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο του πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη. 

Η απόπειρα ανάμεσα στα άλλα, να επιβληθούν και οικονομικές κυρώσεις σε διαδηλωτές, όπως έγινε και στην πόλη μας, μας βρίσκει αντίθετους και ζητήσαμε την ακύρωση τους. 

Η αντιπροσωπία ανέδειξε ακόμα και με αφορμή και τη σημερινή απεργία ότι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν μπορεί η απάντηση της κυβέρνησης να είναι η καταστολή και ο αυταρχισμός, να στοχοποιείται η συνδικαλιστική και πολιτική δράση, στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας. 

Για την ουσιαστική αντιμετώπιση της πανδημίας, η κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις των συνδικάτων για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας του λαού. 

Και κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή.

Πηγή: thespro.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1634834019622127121
item