Σάλος από την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου: Θέλει… κρεμάλες για την κυβέρνηση – Σκληρή απάντηση της ΝΔ Σάλος από την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου: Θέλει… κρεμάλες για την κυβέρνηση – Σκληρή απάντηση της ΝΔ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάλος από την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου: Θέλει… κρεμάλες για την κυβέρνηση – Σκληρή απάντηση της ΝΔ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου. 

Το γραφείο Τύπου της  Πειραιώς σημειώνει ότι «το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορωνοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες», προσβάλοντας «τα θύματα και τις οικογένειές τους».

«Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή» επισημαίνεται στο ίδιο κείμενο.

«Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. 

Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η επίμαχη ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου:

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε χαρακτηριστικά.


epirusblog.gr
5 of 5
Σάλος από την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου: Θέλει… κρεμάλες για την κυβέρνηση – Σκληρή απάντηση της ΝΔ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 982106724614725622
Σχόλια
item