Κόντρα Πλεύρη-Πολάκη στη Βουλή: «Εχουν έρθει φάκελοι για εσάς από την Εισαγγελία Διαφθοράς»- «Κάντε μου προανακριτική, σας προκαλώ»

Μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου στη διαχρονική πια κόντρα μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και του Παύλου Πολάκη έγιναν άπαντες στην Ολομέλεια της Βουλής

Αυτή τη φορά τουλάχιστον οι δυο τους επιχείρησαν στο περιστύλιο της Βουλής να βρουν μια κοινή περπατησιά, αν όχι συναντίληψης, τουλάχιστον επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, με αφορμή διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συγχώνευση των Εισαγγελιών Διαφθοράς και Οικονομικού Εγκλήματος, ο κ. Πλεύρης απάντησε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης και πέταξε το γάντι στον λαλίστατο από τα έδρανα βουλευτή της αντιπολίτευσης.

«Επειδή πετάχτηκε ένας συνάδελφος και κάνει αναφορές στην Τουλουπάκη. Του κ. Σαμαρά έχει αρχειοθετηθεί η υπόθεση, αντιθέτως φάκελοι από την Εισαγγελία Διαφθοράς έχουν έρθει για εσάς εδώ! Αν κάποιος λοιπόν ελέγχεται, δεν είναι ο κ. Σαμαράς», είπε.

«Τολμάει ο κ. Πλεύρης να πει ότι έχουν έρθει για μένα φάκελοι ενώ καταργείτε την Εισαγγελία Διαφθοράς επειδή σας ενοχλεί η Τουλουπάκη», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Θα βουτάς τη γλώσσα σου βαθιά στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς. Βρεθείτε 30 βουλευτές, σας προκαλώ, στήστε προανακριτική για μένα και τον Ξανθό».

Κάπου εκεί το θέμα έληξε, τουλάχιστον προσωρινά, γιατί αμέσως μετά στους διαδρόμους της Βουλής επιχειρήθηκε να δοθούν εκατέρωθεν εξηγήσεις με τον έναν να εκδηλώνει τη δυσφορία του για την αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό και τον άλλο να διαμαρτύρεται για την επίκληση δικογραφίας που αφορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Στην «παρέα» κάποια στιγμή προστέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Μαρκόπουλος που είχε «τρυφερό τετ α τετ» (αλλά όχι με τη χυδαία έννοια) με τον κ. Πολάκη. Ο τελευταίος μάλιστα του έκανε παράπονα για τις αναφορές που είχε κάνει παλιότερα για το δάνειο των 100.000 ευρώ που είχε λάβει.

«Δεν μπορώ να βγω μαζί σου γιατί μπορεί να έχεις πιει μια τσικουδιά και να μου επιτεθείς», είπε ο κ. Μαρκόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Πολάκη ο οποίος έγνεψε αποδοκιμάζοντας την αναφορά.


epirusblog.gr
5 of 5
Κόντρα Πλεύρη-Πολάκη στη Βουλή: «Εχουν έρθει φάκελοι για εσάς από την Εισαγγελία Διαφθοράς»- «Κάντε μου προανακριτική, σας προκαλώ»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6433980500778602964
item