Άγρια συμπλοκή στα Καμίνια: Στα χέρια της ΟΠΚΕ ακόμη τρεις Πακιστανοί

Έφοδο σε σπίτι - κρησφύγετο στο Περιστέρι έκανε η  ΟΠΚΕ και η Ασφάλεια Πειραιά, οπου οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν λουφάξει Πακιστανοί απο την ομάδα των σφαγέων στα Καμίνια και κατέστρωναν τη μεγάλη απόδραση απο την Αθήνα.

Η επιχείρηση, στήθηκε με απόλυτη μυστικότητα καθώς τόσο η ΟΠΚΕ όσο και η Ασφάλεια Πειραιά είχαν την πληροφορία και χθες στις 9 το βράδυ έστησαν την επιχείρηση, μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Λυσια και Λειβαδα και πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ ατομα.
IMG_4651
IMG_4653


Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν απο τα θύματα. Οι πληροφορίες λένε οτι οι τρεις δράστες, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Περιστερίου, προκειμένου να κανονίσουν πως θα φύγουν απο την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλαδα και κατόπιν στην Τουρκία.

Οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφαλειας Πειραιά ειναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αυτό που απομένει, είναι η σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών που κάνουν κουμάντο στις Πακιστανικες συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και κινούν τα νήματα, στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο της άγριας εισβολής στο διαμέρισμα των Καμινίων, όπου η συμμορία των Πακιστανών επιτεθηκε με ρόπαλα και μαχαίρια σε βαρος τριών ομοεθνών τους και αφού τσάκισαν στο ξύλο τους δύο, έσφαξαν τον τρίτο για παραδειγματισμό.
epirusblog.gr
5 of 5
Άγρια συμπλοκή στα Καμίνια: Στα χέρια της ΟΠΚΕ ακόμη τρεις Πακιστανοί
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2457396271483481860
item