Βίκυ Κάβουρα: “Ψυχολογικά περνάω την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου”

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Βίκυ Κάβουρα η οποία όπως είπε ψυχολογικά είναι στη χειρότερή της φάση μιας και έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δουλειάς.

«Περνάω από τις πιο δύσκολες φάσεις ψυχολογικά της ζωής μου. Πέρσι δεν είχα δει πώς είναι να είσαι χαλαρός. Φέτος το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε!» είπε ενώ αρνήθηκε να συζητήσει για την πρόταση του ΣΚΑΪ για δουλειά επειδή είναι γρουσουζιά.

Όσο για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη με τον Νίκο Κοκλώνη δε θέλησε να σχολιάσει κάτι και αρκέστηκε να πει, «Ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη ευκαιρία και στο It’s Show time και στο J2US γι’ αυτό δεν πρόκειται να πω κουβέντα. Ό,τι είναι το συζητάμε και θα το βρούμε μεταξύ μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη δουλειά της ο χαρακτήρας της αφού το γεγονός πως ντρέπεται την κάνει απόμακρη πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να τη θεωρούν σνομπ ενώ για την προσωπική της ζωή είπε πως είναι μόνη και αυτή την περίοδο δε θέλει κανέναν σύντροφο.

«Έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω σύντροφο. Καραντινιάστηκα και δεν θέλω κανέναν» είπε με έμφαση. «Φαίνεται σαν να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Μπορεί από τα περιοδικά να έχω πάθει αυτό που δεν θέλω σύντροφο».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε και μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο πατέρας της αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Αυτή δεν είναι η χρονιά μου, να τελειώσει» είπε και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της πέρασε μια περιπέτεια υγείας. «Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά» είπε δακρύζοντας.

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα: “Ψυχολογικά περνάω την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 766128577514921205
item