Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο κέντρο της πόλης με την τρίδυμη αδελφή του Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο κέντρο της πόλης με την τρίδυμη αδελφή του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο κέντρο της πόλης με την τρίδυμη αδελφή του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο όμορφους και ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ανοδική πορεία.

Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία, καθώς δουλεύει σκληρά και έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ την οικογένειά του, την οποία αγαπά πολύ, και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώνει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άλλα δύο αδέλφια, την Κατερίνα και τον Παύλο. Οι τρεις τους γεννήθηκαν το 1986 και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα τρία αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τον τραγουδιστή με την αδελφή του, Κατερίνα, την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο κέντρο της πόλης με την τρίδυμη αδελφή του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8000748285407207467
Σχόλια
item