Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Πηγαίνω βόλτα στα.. νεκροταφεία"

Όλοι μας ομολογουμένως έχουμε κάποιες παράξενες και εκκεντρικές συνήθειες που στον άλλον ίσως και να ακούγονται τρελές. Η συνήθεια όμως του να πηγαίνεις στα.. νεκροταφεία είναι σίγουρα κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Για αυτό και μια συγκεκριμένα ηθοποιός έρχεται να μας διαψεύσει.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε στην κάμερα του Love It και απάντησε στις 10 καυτές ερωτήσεις του Βασίλη Τσατσάνη.

Αναφορικά με την αγαπημένη της συνήθεια, δήλωσε: «Σαφέστατα πηγαίνω βόλτα στα νεκροταφεία, όπως και σε οποιοδήποτε μέρος έχει ησυχία».

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε λέγοντας τι ήταν αυτό που την απογοήτευσε πολύ: «Είχα πάρει έναν ρόλο σε μία αμερικανική ταινία και λίγο πριν ξεκινήσουμε γυρίσματα άλλαξαν ηθοποιό». 

Τέλος, σχετικά με το τι έχει τύχει να την τρομάξει παραδόξως αρκετά, είπε: «Το μόνο πράγμα που με είχε τρομάξει με θαυμαστή, ήταν ένας κύριος ο οποίος έκανε εγγραφή στο γυμναστήριο που πήγαινα και ενώ ήξερα ότι μου έστελνε μηνύματα στα social media και ήταν κάπως ακραία προσωπικότητα, όταν κατέβαινα τη σκάλα για να βγω με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε. Ήταν τρομακτικό».

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Έχω 2000 ρούχα"

Το πρωί της Πέμπτης, γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” Μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο μένει σε τέσσερα σπίτια. Παράλληλα, η σπουδαία ηθοποιός πρόσθεσε ότι έχει 2.000 ρούχα!

Μιλάμε για την Ρίκα Διαλυνά, η οποία δήλωσε:

“Η ζωή μου έχει αλλάξει εδώ και 3 -3,5 χρόνια πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω όπως ζούσα, άλλαξε η διάθεσή μου, άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να αλλάξω σπίτι. Δεν μου άρεσαν τα μεγάλα, τα φανταχτερά πράγματα, μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα τώρα.

Έφυγα από ένα πολύ μεγάλο σπίτι, ήρθα στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο αλλά δεν έχω μείνει ακόμα… Έχω μεταφερθεί σε τρία σπίτια, αν είναι δυνατόν!”, ανέφερε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά. 

“Δεν θα το πιστέψετε. Έχω δώσει πάρα πολλά ρούχα. Τα ρούχα αυτά δεν τελειώνουν. Με ακολουθούν όπου κι αν πάω. Αν σας πω ότι ήταν 2.000 ρούχα, δεν θα το πιστέψετε”, συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Πηγαίνω βόλτα στα.. νεκροταφεία"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7212585439200871804
item