Γιαννακοπούλου: Εντεταλμένοι προβοκάτορες όσοι λένε ότι θα πάω στη ΝΔ - Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ Γιαννακοπούλου: Εντεταλμένοι προβοκάτορες όσοι λένε ότι θα πάω στη ΝΔ - Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιαννακοπούλου: Εντεταλμένοι προβοκάτορες όσοι λένε ότι θα πάω στη ΝΔ - Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ

Απαντήσεις που ίσως για καιρό χρωστούσε έδωσε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου που έκαναν για άλλη μια φορά λόγο για μεταγραφή της στη Νέα Δημοκρατία έως την Άνοιξη του '21. 

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες φήμες για τη βουλευτίνα της Β2 Αθηνών, ήταν όμως η πρώτη που έδωσε μια πύρινη απάντηση.

Μεταξύ άλλων, γράφει σε ανακοίνωση της η κ. Γιαννακοπούλου, πως «κάπου αυτή η αθλιότητα σε βάρος μου θα πρέπει να τελειώνει. 

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ και παλεύω δραστήρια και με πάθος για να καταστεί το Κίνημα Αλλαγής η μεγάλη δύναμη της Μεταρρύθμισης, της Προόδου και της Σοσιαλδημοκρατίας στην πατρίδα μας κόντρα σε συντηρητικές επιλογές και τον λαϊκισμό, που προκάλεσε τόση ζημιά στη χώρα. 

Αυτή η άποψή μου είναι σαφής, διατυπωμένη πολλάκις και δημόσια. Άρα, κάθε άλλο σχόλιο συνιστά προβοκάτσια και ωμή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ωμό και χυδαίο ψέμα».

Επιπροσθέτως, υπερασπίζεται την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά κι άλλα στελέχη του κόμματος της που βρέθηκαν στο στόχαστρο δημοσιευμάτων τα οποία η κ. Γιαννακοπούλου λέγοντας ότι είναι αναληθή σχόλια που πλήττουν το Κίνημα Αλλαγής, «Απαξιώ και να σχολιάσω αυτές τις αστειότητες και τα αποκυήματα φαντασίας που εξυπηρετούν όσους θέλουν να υπονομεύσουν την προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής για δυναμική αυτόνομη παρουσία και παρέμβαση, όπως συλλογικά έχουμε αποφασίσει και πορευόμαστε αταλάντευτοι».

Καταλήγει πως στην επιστολή της εκπροσωπεί τον εαυτό της και υπερασπίζεται απόψεις, αγώνες και πεποιθήσεις της.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιαννακοπούλου: Εντεταλμένοι προβοκάτορες όσοι λένε ότι θα πάω στη ΝΔ - Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6473230359515860227
Σχόλια
item