Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου είναι δυο χρόνια μικρότερός μου» Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου είναι δυο χρόνια μικρότερός μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου είναι δυο χρόνια μικρότερός μου»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Τάκη Χατζή και στην εκπομπή Direct του Alpha, το βράδυ της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της σχέση, για την οποία δεν είχε ξαναμιλήσει μέχρι σήμερα. Για πρώτη φορά παραδέχτηκε μάλιστα, ότι ο σύντροφός της είναι δυο χρόνια μικρότερός της: «Έχω μια σχέση. 

Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δε μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή» και πρόσθεσε για τις προηγούμενες σχέσεις της:

«Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς  γιατί δεν έχει πλάκα».

Όσο για το αν θα ξαναπαντρευόταν, απάντησε με χιούμορ: «Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων».

Δείτε το video:
epirusblog.gr
5 of 5
Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου είναι δυο χρόνια μικρότερός μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8228929352711107928
Σχόλια
item