Ήγουμενίτσα: Διεκδίκηση ίδρυσης και λειτουργίας Μουσικού Σχολείου στην Ηγουμενίτσα Ήγουμενίτσα: Διεκδίκηση ίδρυσης και λειτουργίας Μουσικού Σχολείου στην Ηγουμενίτσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Διεκδίκηση ίδρυσης και λειτουργίας Μουσικού Σχολείου στην Ηγουμενίτσα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, με την με αρίθμ. 165/2020 ομόφωνη απόφασή του καιέπειτα από εμπεριστατωμένη εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Βασιλειάδη αποφάσισε να διεκδικήσει την ίδρυση και λειτουργία μουσικού σχολείου στην Ηγουμενίτσα.

Στόχος της ανωτέρω απόφασης είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φιλόμουσους μαθητές του ακριτικού μας νομού να εμβαθύνουν στους ήχους, να αναπτύξουν τις φυσικές μουσικές τους ικανότητες, να δημιουργήσουν μουσική, να εκτιμήσουν, να διασώσουν και να διαδώσουν την μουσική κληρονομιά του τόπου μας.

Η απόφαση στάλθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και σε όλους τους αρμόδιους φορείς για τη στήριξη του εμπεριστατωμένου αιτήματός μας.

Προτάσεις,όπως η ανωτέρω, που έχουν θετικό πρόσημο και κινούνταιμακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που διχάζουν, είναι φυσικό να γίνονταιαποδεκτές,για το καλό του τόπου μας.

Πηγή: thesprotikospalmos.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Διεκδίκηση ίδρυσης και λειτουργίας Μουσικού Σχολείου στην Ηγουμενίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3127011489566657725
Σχόλια
item