Μιμή Ντενίση: Βλέπω ένα παράπονο και μία γκρίνια από τους ηθοποιούς, δεν είμαστε ζητιάνοι

Μία ημέρα μετά το δημόσιο μήνυμά της στο Instagram με αφορμή το κλείσιμο των θεάτρων, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια.. μίρλα συνέχεια.

Ναι πλήττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά ας κοιτάξουμε να σώσουμε ότι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ κ το ΣΕΗ... όλοι μαζί», η Μιμή Ντενίση μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, την Τρίτη το πρωί.

Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός εξέφρασε τη δική της άποψη για το κλείσιμο των θεάτρων και πώς μπορεί να βρεθεί μία λύση από τα προβλήματα που προκύπτουν.

«Βλέπω ένα παράπονο και μία γκρίνια από τους ηθοποιούς, δεν φοβάμαι τις λέξεις, που πρέπει να σταματήσει. Δεν είμαστε ζητιάνοι οι καλλιτέχνες, πάντα μες στο ρίσκο ζούμε.

Αυτό τώρα είναι κάτι που δεν συμβαίνει εναντίον μας, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, σε όλον τον πλανήτη είναι κλειστά τα εστιατόρια, τα θέατρα, τα πάντα… 

Εδώ, επειδή είμαστε ταλαιπωρημένοι οι καλλιτέχνες, είμαστε αδικημένοι οι καλλιτέχνες από το κράτος, το πιστεύω απόλυτα αυτό, τείνει να γίνει λες και κάποιος μας πολεμάει», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις όχι μόνο για τους παραγωγούς αλλά και για τους ηθοποιούς. Για μένα, αν δεν είναι χέρι χέρι το ΣΕΗ με τους παραγωγούς, δεν υπάρχει κλάδος.

Η άποψή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα, είναι αποφάσεις που δεν περνάνε από το χέρι μας. Σίγουρα, το θέατρο είναι ο πιο ασφαλής χώρος. Αλλά οι λοιμοξιολόγοι δεν σκέφτονται έτσι… Το θέμα είναι τι διεκδικούμε εμείς».

«Δεν θέλω να είμαστε συνέχεια σε μία μίρλα τι πάθαμε. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να εξασφαλίσουμε και τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς για να έχει συνέχεια», συνέχισε η Μιμή Ντενίση.

Μετά, εξήγησε πώς θα πρέπει να γίνει η επιδότηση τώρα που έκλεισαν τα θέατρα.

Δείτε το σχετικό video: https://youtu.be/QY99ehRgDn8

epirusblog.gr
5 of 5
Μιμή Ντενίση: Βλέπω ένα παράπονο και μία γκρίνια από τους ηθοποιούς, δεν είμαστε ζητιάνοι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2290121801505663941
item